Educa't 1x1

 

50718397317 49073a396e h

 

Preguntes freqüents

- Què passa si no el vull perquè en tinc un altre amb les mateixes característiques?

Res. Només caldria comunicar-ho a les tutories corresponents.

 

- Com són els ordinadors i quines característiques tenen?

En aquest enllaç trobareu les característiques de l'ordinador. Si recicleu un altre de casa, penseu que han de tenir característiques equivalents i ha durar els 4 cursos de l'ESO, que han de tenir bon rendiment. Serà una eina de treball i la faran servir força.

 

- Què passa si s'avaria o falla o es trenca?

Els ordinadors, com qualsevol altre aparell que es compri a l'Estat, tenen per llei 2 anys de garantia. Queden excloses les trencadisses o els desperfectes per mal ús. Com tot allò que comprem habitualment. Ara bé, l'empresa us ofereix (de manera voluntària) unes ampliacions de garantia que us adjuntem també en aquest blog.

 

- Què haig de fer si el vull adquirir?

Aquelles famílies que decidiu comprar-lo cal fer una bestreta de 139,90 euros durant la setmana de l'1 al 5 de juliol. Si decidiu fer-ho a través de transferència bancària, haureu de posar el nom i cognoms de l'alumne i "reserva ordinadors". Després caldrà enviar el comprovant per mail. (Recordem el nº de compte: ES86 0182 6298 9602 0000 0230) Recordeu que també podreu fer el pagament de forma presencial amb cita prèvia, en aquest cas de l'1 al 12 de juliol, de 9:00h a 13:00h. Quan feu la compra al setembre us quedarà, llavors, en 200 euros. Ells portaran datàfon, canvi i bossa. Si voleu l'ampliació de garantia ho haureu de comunicar als comercials perquè anotaran les vostres dades.

El dia per fer el segon pagament i recollir els portàtils a l'escola serà el 5 de setembre, amb els següents torns: Alumnes que han fet 6è A: de 10:00 a 10:45

Alumnes que han fet 6è B: de 10:45 a 11:30

Alumnes nouvinguts: de 10:00 a 11:30

 

- Què passa si no puc venir aquell dia?

Si aquell dia no podeu venir a l'escola, podreu passar a recollir els equips a la botiga de Pistacero del C/Sepúlveda, 176 de Barcelona, a partir del següent dilluns de la setmana de venda.

 

- Vindrà instal·lada la llicència d'office?

Les llicències d'office són nominals, és a dir, que venen a nom de l'alumne/a i habitualment us lliuraran un full amb les dades necessàries per instal·lar-lo. Recordeu que la llicència permet, a més, la seva instal·lació en 5 dispositius diferents.

 

- Què passa si perdo les dades de l'office?

Us recomanem guardar-les en lloc segur. Si es perden, al ser nominals, l'empresa Pistacero registra els noms i podria resetejar les contrasenyes i tornar-les a activar. No hi hauria problema.

 

- Com es connectaran al wi-fi de l'escola?

A l'escola disposem de Firewall i Pistacero ja genera un llistat amb les adreces mac d'alumnes (per entendre'ns, una mena de DNI de connexió) i la connectivitat serà automàtica.

 

 

educat