petit                           Matrícula Oberta

 

SAMCLlistes provisionals publicades

 

questTornada a l'escola educació infantil

 

casalSondeig d'inscripcions

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
29
30
31

 

FacebookTwitterYoutubeinstagram

28 de maig

ANIVERSARI MIC bouquet

Família del SAMC! 

Avui és un dia molt especial perquè celebrem l'aniversari de les Missioneres de la Institució Claretiana. A més a més, enguany celebrem el centenari del naixement de la seva fundadora, la M. Dolors Solà. És una festa molt important per a les missioneres i per a la nostra escola.En aquesta data, cada any feiem una ofrena de flors a la Verge, cantavem el Virolai i esmorzàvem pa amb oli.

Recordem aquesta festa amb una mica de nostàlgia, però també amb molta il·lusió i alegria. Aquest any ens toca celebrar-la virtualment! Per això, us presentem aquest vídeo amb tot el que ens vàreu enviar de la cançó del Virolai.Gràcies a tots i a totes per la vostra participació!
Esperem que us encanti!

Som una gran i bonica família. Us estimem molt!

PROPOSTES D'ACTIVITAT A CASA

 

 

Des de l'escola volem proposar-vos propostes d'activitats que podeu fer a casa. Cada dilluns actualitzarem els blogs amb diferents propostes. Estigueu atents!

 Blog del Petit Claret

 

 

Blogs d'educació infantil

 

 

 Blogs de primària

  

Blogs de l'ESO

 

 

 

 

L'ESCOLA CONTINUA A CASA

 

 

El Govern ha decidit prendre noves mesures d'urgència per contenir l'expansió del Covid-19 tancant preventivament totes les llars d'infants, escoles i universitats amb l'objectiu d'evitar la seva propagació. El tancament d'escoles és efectiu des del divendres 13 de març.

 

En aquests moments d'incertesa, davant esdeveniments amb els que mai ens havíem trobat, és el moment d'estar units, apel·lant a la responsabilitat social, comunitària i individual de cadascú de nosaltres per a que l'esforç de tots i totes doni el seu fruit i puguem tornar a la normalitat el més aviat possible.

La nostra escola continuarà oferint activitat, suport i acompanyament adequat a cadascuna de les etapes educatives, utilitzant aquesta pàgina web, l'aplicació Alexia, les plataformes habituals pels alumnes d'educació secundària i els diferents blogs per a cadascun dels nivells de la nostra escola. Podeu accedir als blogs des d'el menú superior.

Us mantindrem informats de les novetats que es vagin donant.

Una abraçada, cuideu-vos.