Últimes notícies:

- (23/10/20) Repte Pas a Pas: Entrar dades / Full de progrès
- (01/10/20) Protocols en cas de CoVID: Què fer en cas de CoVID?  /  PCR a l'escola  
- (15/09/20) Publicat el Pla d'Organització del Centre per al curs 2020 - 2021: Enllaç

- Matrícula oberta a la llar d'infants! 

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

FacebookTwitterYoutubeinstagram

Repte Pas a Pas
Seguint a Sant Antoni Maria Claret

Família SAMC, tenim un repte de 15446 quilòmetres!

Ens acompanyeu a seguir els passos del pare Claret? Us animem a compartir amb nosaltres tots els km que feu individualment o en família caminant, nedant, corrents o en bicicleta.

Per fer-ho haureu d’omplir el formulari que trobareu a continuació, indicant quina família sou, el total de metres que heu fet, i una breu descripció de com o on ho heu fet. Si a més voleu compartir les rutes i fotografies estarem encantats de rebre-les al correu del Batec Claret: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Entre tots anirem sumant metres fins arribar tan lluny com puguem i us informarem dels llocs als que anem arribant: Vic, Cuba, Madrid, Fontfroide... Arribarem a Cuba? Pas a pas segur que ho aconseguirem!

Formulari per a introduir activitat / Full de progrés

Actes de celebració
Sant Antoni Maria Claret 2020

IMG 20201020 WA0001

Bon dia família SAMC. Com ja sabeu, aquest dissabte 24 se celebra Sant Antoni Maria Claret. Us deixem els enllaços dels actes que se celebran a Vic, als quals podeu accedir de manera virtual:

Una vela que arde hasta el final (Dv 18:30): Facebook / Youtube

He cumplido mi misión (Ds 10:30): Facebook / Youtube

Eucaristia (Ds 13:00): Facebook / Youtube

Lanzamiento de Claret Way (15:00): Facebook / Youtube

IMG 20201002 WA0001

PAS A PAS 

És el lema que dinamitza la proposta educativa del col·legi SAMC durant aquest curs 20-21

Amb aquest lema volem expressar que estem en camí, i tenim els ulls posats en l'horitzó d’un món més humà, solidari, just i ecològic. 

Fem nostra la invitació del papa Francesc a construir una relació més harmoniosa amb el planeta.

El primer que cal és aixecar-nos i ser protagonistes del nostre camí. Les circumstàncies difícils que vivim demanen persones decidides i fortes alhora que reflexives i conscients de treballar pel bé comú. Pas a pas, indica moviment. Tot respectant els diferents temps de cadascú però conscients de que tots tenim molt a fer.

Aquest curs se’ns presenta ple de grans reptes a superar junts.

Els nostres somnis, la vitalitat dels nens,  la solitud dels avis, la crida de Déu, el testimoni de tanta gent que s’entrega als altres (personalment i professional),  el clam de la natura, ens impulsen a sortir de nosaltres mateixos. 

L’escola és un espai de creixement, de trobada, on es desvetllen inquietuds  i on cerquem rutes per donar-hi resposta. 

Volem desvetllar la solidaritat, la consciència col·lectiva “del no estem sols”. La necessitat de tenir cura d’un mateix, dels altres i del planeta. Treballar pel medi ambient, la sostenibilitat, la lluita contra la contaminació i la desertització, el reciclatge, la cura dels nostres mars és cosa de tots i no podem restar sense fer res.

Pas a pas ens convida a preparar aquesta ruta que hem de fer amb precaució, a planificar, a fer camí plegats adaptant-nos als ritmes, posant confiança els uns en els altres. I a fer un pas darrere de l'altre i amb un somriure rere la mascareta.

El lema també ens fa adonar-nos del que tenim i agrair a Déu l’oportunitat de gaudir del camí. 

Ens convida a la calma, a posar  l'atenció en cada pas, a mirar al nostre voltant i contemplar, conversar i no córrer… Hem estat temps aturats i ara tot ens sembla nou i per estrenar: les relacions, la natura, … hem descobert  la importància de les petites coses que donen sentit a les nostres vides.

 

Gaudim del camí, bon curs 20-21.

gestió de casos covid

 Gestió de casos Pcr a lescola