petitMatrícula Oberta

 

SAMCLlistes definitives publicades

 

casalJA HEM COMENÇAT!
Què cal portar?

 

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

FacebookTwitterYoutubeinstagram

EL PRINCIPE DE LA NIEBLA

Tres alumnes de 1r d'ESO ens presenten i fan una crítica d'un dels llibres que han llegit durant aquest curs: El Príncipe de la Niebla, de Carlos Ruiz Zafón.

GRADUACIÓ 4t D'ESO

Aquest dijous, a les 20:00 hores, celebrarem la festa de comiat dels nois i noies de 4t d'ESO de manera virtual.

BANNER 4 Cl udia

FRANCÈS RECETTE

Els alumnes de 4t d'ESO de l'optativa de Francès ens porten el seu projecte: Una recepta per llepar-se'n els dits. Bon appétit!

 

 

NO ENS DESDIBUIXEU
3r de Primària

El passat 5 de juny va ser el dia Mundial del Medi Ambient, i els nois i les noies de 3r de primària  han volgut cantar la cançó “No Ens Desdibuixeu”, cançó oficial de la campanya DONA LA NOTA, encara hi som a temps.

 

RECITAL CONFINAT

Hola famílies!

Els músics de l'extraescolar de piano, juntament amb la seva professora, la Pamela, no han volgut que el confinament els esguerri el seu habitual concert de fi de curs. Per això, ens porten una versió casolana. 

Gaudiu del concert!

28 de maig

ANIVERSARI MIC bouquet

Família del SAMC! 

Avui és un dia molt especial perquè celebrem l'aniversari de les Missioneres de la Institució Claretiana. A més a més, enguany celebrem el centenari del naixement de la seva fundadora, la M. Dolors Solà. És una festa molt important per a les missioneres i per a la nostra escola.En aquesta data, cada any feiem una ofrena de flors a la Verge, cantavem el Virolai i esmorzàvem pa amb oli.

Recordem aquesta festa amb una mica de nostàlgia, però també amb molta il·lusió i alegria. Aquest any ens toca celebrar-la virtualment! Per això, us presentem aquest vídeo amb tot el que ens vàreu enviar de la cançó del Virolai.Gràcies a tots i a totes per la vostra participació!
Esperem que us encanti!

Som una gran i bonica família. Us estimem molt!

PROPOSTES D'ACTIVITAT A CASA

 

 

Des de l'escola volem proposar-vos propostes d'activitats que podeu fer a casa. Cada dilluns actualitzarem els blogs amb diferents propostes. Estigueu atents!

 Blog del Petit Claret

 

 

Blogs d'educació infantil

 

 

 Blogs de primària

  

Blogs de l'ESO

 

 

 

 

L'ESCOLA CONTINUA A CASA

 

 

El Govern ha decidit prendre noves mesures d'urgència per contenir l'expansió del Covid-19 tancant preventivament totes les llars d'infants, escoles i universitats amb l'objectiu d'evitar la seva propagació. El tancament d'escoles és efectiu des del divendres 13 de març.

 

En aquests moments d'incertesa, davant esdeveniments amb els que mai ens havíem trobat, és el moment d'estar units, apel·lant a la responsabilitat social, comunitària i individual de cadascú de nosaltres per a que l'esforç de tots i totes doni el seu fruit i puguem tornar a la normalitat el més aviat possible.

La nostra escola continuarà oferint activitat, suport i acompanyament adequat a cadascuna de les etapes educatives, utilitzant aquesta pàgina web, l'aplicació Alexia, les plataformes habituals pels alumnes d'educació secundària i els diferents blogs per a cadascun dels nivells de la nostra escola. Podeu accedir als blogs des d'el menú superior.

Us mantindrem informats de les novetats que es vagin donant.

Una abraçada, cuideu-vos.