Crèixer junts, l’escola és un espai privilegiat que obre a la relació amb els altres i amb el món. Potenciem aquesta oportunitat d’aprenentatge de relació amb els iguals i amb altres infants i joves de diferents edats per conviure, jugar, aprendre de forma cooperativa, resoldre conflictes, descobrir capacitats personals...

 

Cada classe està agermanada amb una altra amb qui comparteix els moments especials al llarg del curs: la festa de l’escola, l’ advent, Sant Jordi...

És un enriquiment compartir moments entre els petits i grans.

 

El col·legi ha implementat el programa Tutoria Entre Iguals (TEI) de prevenció del bullying. Tant a primària (3r i 5è) com a ESO (1r i 3r).

 

La mediació és una negociació assistida per una tercera persona neutral per ajudar als alumnes amb un conflicte a que el transformin per si mateixes.

Els mateixos alumnes donen vida aquest projecte, un grup de nois i noies de secundària es formen per donar cos a aquesta manera de resoldre conflictes.

 

A partir de P5, i cada dos anys, les colònies són un espai on potenciar la relació entre els companys, l'autonomia, i el joc-aprenentatge.

 

Entrenem diferents habilitats socials (pensament alternatiu, assertivitat, dilemes morals...) i treballem la relaxació i l’ autoconeixement. Una hora setmanal a 2n d’ ESO amb dos professors a l’ aula.