Extraescolars 20-21

 

Benvolgudes famílies

Les activitats extraescolars començaran la setmana del 5 al 9 d’octubre de 2020 i finalitzaran la setmana del 1 al 4 de juny de 2021. Les inscripcions estaran obertes durant la setmana del 28 de setembre al 2 d’octubre.

Cal omplir la inscripció abans del dia 2 d’octubre al formulari d’inscripció que trobareu a la pàgina web (robòtica cal fer-ho a l’enllaç de Camp Tecnològic) i comunicar-lo amb una nota a l’agenda al tutor o tutora corresponent. Les baixes de l’activitat s’hauran també d’omplir al formulari de baixa corresponent. Nota: el nen que comenci un trimestre no se li retornarà la quota d'aquest trimestre.

Els nens que només decideixin participar en un dia d’activitat, cal escollir un dels possibles al formulari segons la graella d’activitats.

Normativa:

●     A les activitats extraescolars d’un centre hi poden participar infants i adolescents de diferents edats i grups estables.

●      En el marc de l’extraescolar, la composició del grup de participants serà el més constant possible per facilitar la traçabilitat, constituint-se aquests en un segon grup estable sense canvis.

●      L’ús de mascareta és obligatori (a excepció de que hi hagi una contraindicació, o es faci una pràctica esportiva) a partir dels 6 anys d’edat.

●     Per part dels jocs escolars es permet el desenvolupament de tota pràctica esportiva, inclosa la que comporta contacte.

Les activitats es poden fer en un pagament únic a l’inici del curs o fraccionat en tres quotes per activitats de dos dies, o dos pagaments per les activitats d’un dia. Els dies de pagament seran:

●        Primer pagament: Del 5 al 9 d’ Octubre 2020 ES86-0182-6298-9602-0000-0230

●        Segon pagament: 13 de gener 2021 per domiciliació bancària

●        Tercer pagament: 6 de abril 2021 per domiciliació bancària

Els rebuts impagats, portaran el recàrrec corresponent al seu retorn.

L’equipació o roba necessària per els partits no està inclòs al cost de l’activitat. Els alumnes que necessitin equipació o la vulguin renovar tindrà un cost adicional de 15€ per samarreta i 10€ per pantaló.

No cal anar a recollir als nens quan surten a les 17h per deixar-los a l’activitat, el centre i monitors se n’encarreguen de l’organització. Per la recollida s’ obrirà la porta del Carrer Mossen Andreu a les 18.00 h de i la sortida es realitzarà de forma esglaonada. Per qualsevol urgència o necessitat poden trucar al timbre i adreçar-se al Francisco, conserge de l’escola.

Les persones que no estiguin al corrent del pagament de les activitats extraescolars d’anys anteriors, no es podran inscriure sense liquidar l’import pendent.

El centre es reserva el dret d'anul·lar o modificar aquelles activitats en què el nombre d’inscrits no arribi als mínims establerts.

Qualsevol consulta al respecte podeu adreçar-vos al Jorge al  correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o a secretaria.

 

Enllaços:

Horaris i preus de les activitats: Enllaç

Formulari d'inscripció: Enllaç

Formulari per a donar-se de baixa o modificar la inscripció: Enllaç

Inscripció a robòtica (Camp Tecnológico): Enllaç

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

La Direcció