Imprimeix

Jocs Florals ESO 2015

Imprimeix

El passat dijous 28 de maig, dins la festa de l'escola, els alumnes d'ESO hem celebrat els jocs florals del 2015.

Com ja sabeu cada any busquem un motiu literari per introduir el nostre certamen.Enguany hem volgut commemorar els 50 anys de l'aparici de Mafalda, el150 aniversari de la primera publicaci d'Alice in wonderland i el quart centenari de l'aparici de la segona part del Quixot.

Els alumnes hem participat en totes les disciplines proposades: literria, video, fotografia, dibuix, msica, conte cientfic i concurs de lectura.Felicitem a tothom per la qualitat de les obres presentades i per l'entusiasme mostrat al llarg de tota la celebraci.Els jocs florals s'han obert per primer cop a tots els membres de la comunitat educativa en les disciplines literria i de fotografia. Esperem poder mantenir ms anys aquesta iniciativa.

OBRIM ELS JOCS FLORALS A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA

Imprimeix

Benvolguts,

us presentem el I Concurs de Jocs Florals obert a tota la comunitat educativa del SAMC (Claret Cornell). Si ets pare, mare, tiet, tieta, avi, o ex-alumne, mantens un vincle present o passat amb l'escola i a ms t'agrada escriure o fer fotografia, no deixis passar aquesta oportunitat! Llegiu-vos b les bases de les dues modalitats del concurs i animeu-vos, teniu temps fins el 15 de maig!

Bases del concurs de Jocs Florals 2015 (CE SAMC)

Jocs Florals 2012 (ESO)

Imprimeix

EL passat 4 de maig vrem celebrar el setz蠠 certamen de jocs florals a lESO. La participaci va ser de 43 obres tant en prosa con en vers. Felicitem a tots aquells que han participat en qualsevol de les diferents modalitats, aix com a aquells que han ajudat a organitzar i fer possible aquest acte.

Enguany hem volgut retre homenatge a dos importants representants de les lletres catalanes: Josep Vicen Foix i Pere Calders. El primer en celebrar el vint-i-cinqu aniversari de la seva mort, i el segon en celebrar el centenari del seu naixement.

Va ser en aquest mateix acte on va tenir lloc per primera vegada la final del concurs de lectura. Esperem que, a partir dara, aquest concurs formi tamb part dels actes de la diada de Sant Jordi igual que ho van comenar a fer en el seu dia el concurs del punt de llibre i el del conte cientfic.

Jocs Florals 2012 (ESO)

Imprimeix

El passat 4 de maig vrem celebrar el setz certamen de jocs florals a lESO. La participaci va ser de 43 obres tant en prosa con en vers. Felicitem a tots aquells que han participat en qualsevol de les diferents modalitats, aix com a aquells que han ajudat a organitzar i fer possible aquest acte. Enguany hem volgut retre homenatge a dos importants representants de les lletres catalanes: Josep Vicen Foix i Pere Calders. El primer en celebrar el vint-i-cinqu aniversari de la seva mort, i el segon en celebrar el centenari del seu naixement. Va ser en aquest mateix acte on va tenir lloc per primera vegada la final del concurs de lectura. Esperem que, a partir dara, aquest concurs formi tamb part dels actes de la diada de Sant Jordi igual que ho van comenar a fer en el seu dia el concurs del punt de llibre i el del conte cientfic.