Imprimeix

SORTIDA A SALLENT 2016 (3r d'ESO)

Imprimeix

Vine a la festa de l'escola!

Imprimeix

Sortida SAMC a Sallent (3ESO)

Imprimeix

Sant Antoni M Claret

Imprimeix

El passat 24 d'octubre van celebrar a l'escola el dia de SANT ANTONI MARIA CLARET, cada cicle, cada nivell, cada etapa,... ho va celebrar realitzant diferents activitats; circ, Eucaristies, grup d'animaci per als ms petits, jocs,..., tot aix amb un fil conductor, el lema d'aquest curs: "Llegir ens fa ms lliures".
Aquestes activitats van concloure el diumenge 28 amb una passejada, caminant o amb bicicleta, pel riu, amb una Eucaristia a Sant Miquel i amb una gran "paella" al pati de l'escola, on les families del SAMC van poder gaudir d'aquesta festa i van poder compartir aquest dia tan especial, el dia del nostre Patr: SANT ANTONI MARIA CLARET.

GRCIES A TOTS

Imprimeix

El 24 d' octubre celebrem cada any Sant Antoni Maria Claret. Aquest any la nostra festa s' ha repartit en diferents celebracions: Eucarista i jocs al parc, ball i msica a l'escola i sortides a llocs claretians ( ESO), festa familiar diumenge. Ha estat una setmana molt intensa en que hem conegut millor al P.Claret i hem desitjat ser una mica ms com ell. Hem decidit " Posar fil a l' agulla" i ser teixidors fent xarxa per a construir entre tots un mn millor.

Llegiu-ne més: CELEBRACI SAMC 2013

Imprimeix

Els ms petits de l'escola celebren aquest dies amb molta alegria la festa de Sant Antoni Maria Claret. Estrenem una can que s un veritable treball d' equip la msica del Sr Julin Navarro pare de P-1, els arranjaments els ha fet l' Albert i en aquest vdeo l' interpreta la coral del SAMC. Grcies a tots!