AGERMANAMENTS 4t d'ESO i 1r de primària

Imprimeix

SORTIDA A SALLENT 2016 (3r d'ESO)

Imprimeix

Vine a la festa de l'escola!

Imprimeix

Sortida SAMC a Sallent (3ESO)

Imprimeix

Sant Antoni M Claret

Imprimeix

El passat 24 d'octubre van celebrar a l'escola el dia de SANT ANTONI MARIA CLARET, cada cicle, cada nivell, cada etapa,... ho va celebrar realitzant diferents activitats; circ, Eucaristies, grup d'animació per als més petits, jocs,..., tot això amb un fil conductor, el lema d'aquest curs: "Llegir ens fa més lliures".
Aquestes activitats van concloure el diumenge 28 amb una passejada, caminant o amb bicicleta, pel riu, amb una Eucaristia a Sant Miquel i amb una gran "paella" al pati de l'escola, on les families del SAMC van poder gaudir d'aquesta festa i van poder compartir aquest dia tan especial, el dia del nostre Patró: SANT ANTONI MARIA CLARET.                             

GRÀCIES A TOTS

CELEBRACIÓ SAMC 2013

Imprimeix

El 24 d' octubre celebrem cada any Sant Antoni Maria Claret. Aquest any la nostra festa s' ha repartit en diferents celebracions: Eucarista i jocs al parc, ball i música a l'escola i sortides a llocs claretians ( ESO), festa familiar diumenge. Ha estat una setmana molt intensa en que hem conegut millor al P.Claret i hem desitjat ser una mica més com ell. Hem decidit " Posar fil a l' agulla" i ser teixidors fent xarxa per a construir entre tots un món millor.

Llegiu-ne més: CELEBRACIÓ SAMC 2013

Canço Petit Claret

Imprimeix

Els més petits de l'escola celebren aquest dies amb molta alegria la festa de Sant Antoni Maria Claret. Estrenem una cançó que és un veritable treball d' equip la música del Sr Julián Navarro pare de P-1, els arranjaments els ha fet l' Albert i en aquest vídeo l' interpreta la coral del SAMC. Gràcies a tots!