CARNESTOLTES 2019

Imprimeix

Artistes!

Imprimeix

Si els fills sn uns artistes, els hi ve de famlia! Els pares i les mares de P3,P4 i P5 hem preparat les disfresses de Carnestoltes. Hem gaudit d' una bona estona plegats i han quedat fantstics.

Carnestoltes 2014

Imprimeix

Divendres 28 de Febrer vam celebrar a l'escola la festa de Carnestoltes. Com ja va sent tradici, vam fer una rua pels carrers del voltant de lescola, on molts pares van poder participar de la nostra festa. Desprs, ja a dins, vam poder veure com els alumnes de cicle superior feien uns balls que havien preparat per a la ocasi a les classes de educaci fsica.

Tamb com cada anys els pares voluntaris de lAMPA, ens van oferir una xocolata amb melindros molt bona.

Carnestoltes 2013

Imprimeix

Carnestoltes 2012

Imprimeix

El passat 17 de febrer vam celebrar a lescola el dia de Carnestoltes. Com ja s habitual, els actes van comenar al pati, posteriorment es va fer una rua al voltant de lescola, on cada cop podem trobar ms quantitat de famlies que assisteixen a la desfilada de les diferents classes. Lambient va ser molt festiu i els infants i professors ens ho vam passar molt b.

Aquest any com a novetat, els alumnes de 5 i 6 van preparar uns balls a les classes deducaci fsica, que van donar lloc a una estona molt animada al pati. Aquest balls tamb van ajudar a engrescar als nens a continuar ballant al ritme de la msica.

LAMPA tamb va collaborar amb la tradicional xocolatada, que va servir de berenar per tots.

En aquestes fotografies podeu veure un ventall molt ampli de les diferents disfresses que vam poder veure a la festa.

Visca Carnestoltes!