CARNESTOLTES 2019

Imprimeix

Artistes!

Imprimeix

Si els fills són uns artistes, els hi ve de família! Els pares i les mares de P3,P4 i P5 hem preparat les disfresses de Carnestoltes. Hem gaudit d' una bona estona plegats i han quedat fantàstics.

Carnestoltes 2014

Imprimeix

Divendres 28 de Febrer vam celebrar a l'escola la festa de Carnestoltes. Com ja va sent tradició, vam fer una rua pels carrers del voltant de l’escola, on molts pares van poder participar de la nostra festa. Després, ja a dins, vam poder veure com els alumnes de cicle superior feien uns balls que havien preparat per a la ocasió a les classes de educació física.

També com cada anys els pares voluntaris de l’AMPA, ens van oferir una xocolata amb melindros molt bona.

Carnestoltes 2013

Imprimeix

Carnestoltes 2012

Imprimeix

El passat 17 de febrer vam celebrar a l’escola el dia de Carnestoltes. Com ja és habitual, els actes van començar al pati, posteriorment es va fer una rua al voltant de l’escola, on cada cop podem trobar més quantitat de famílies que assisteixen a la desfilada de les diferents classes. L‘ambient va ser molt festiu i els infants i professors ens ho vam passar molt bé.

Aquest any com a novetat, els alumnes de 5è i 6è van preparar uns balls a les classes d’educació física, que van donar lloc a una estona molt animada al pati. Aquest balls també van ajudar a engrescar als nens a continuar ballant al ritme de la música.

L’AMPA també va col·laborar amb la tradicional xocolatada, que va servir de berenar per tots.

En aquestes fotografies podeu veure un ventall molt ampli de les diferents disfresses que vam poder veure a la festa.

Visca Carnestoltes!