AMPA TROBADA COL.LEGI SAMC

Imprimeix

ELS MÉS PETITS PROTAGONISTES A LA TROBADA DEL COL·LEGI SAMC

300 nens i nenes han participat

Una nova temporada, i van més de 15..., la tradicional trobada d’escoles del Col·legi SAMC ha omplert de públic i nens les 3 pistes i els 23 partits disputats de 9.30 a 14.00h.

En un dissabte en el que no hi havia jornada de competició dels equips federats, uns 300 nens i nenes de 4 a 7 anys han omplert un any més les pistes del Col·legi SAMC d’il·lusió i ganes de passar-ho bé jugant a bàsquet, de fer nous amics.

 

A la trobada han participat tots els nens i nenes d’edat pre-benjamí de Cornellà, representats pels equips de l’EBCB Cornellà, CEIP Suris, CEIP Els Pins, Escola Betània i els equips amfitrions del SAMC. Com a entitats convidades de fora de Cornellà han participat els nens i nenes de Sant Joan Despí, del Basquetfels i l’escola de bàsquet del Nacho Solozàbal, que continua fidel a la trobada des de fa moltes temporades.

Després d’una multitudinària entrega de premis, medalles i regals, els protagonistes han estat les escoles esportives del SAMC, de l’escola Betània i del CEIP Els Pins, que han fet una veritable demostració de la seva millora des de la trobada de la Fira de Nadal.

En el lliurament de premis han estat presents molts representants de l’AMPA i de la Direcció del Col·legi SAMC, Jose Manuel Hernández i Josep Rey representant al club i també en Nacho Solozàbal que no s’ha volgut perdre les evolucions dels seus jugadors. Representant a l’Ajuntament ha assistit la tinent d’alcalde Rocío García.

Cal felicitar novament a la Direcció i a l’AMPA del col·legi SAMC, que per cert s’estrenava com a grup organitzador de la nova junta, per la generositat en el seu esforç i mantenir la il·lusió i el compromís intactes temporada rere temporada.