BERENARS PRO-VIATGE 4T D'ESO

Imprimeix

PROJECTE COTXE (TECNO 3r d'ESO)

Imprimeix

Els alumnes de 3r d'ESO han gaudit molt i jo amb ells veient-los treballar en la construcció del seu cotxe.  Hem passat per les diferents etapes del projecte, aprenent el vocabulari propi dels circuits: regleta, fastons, pins o pius, cable multifilar, pinces d'electrònica, control de gir d'un  motor de corrent continu, etc... Han compartit, s'han ajudat i s'ho han passat bé al taller. I això és el millor de la Tecnologia, experimentar, provar, equivocar-se i tornar-ho a provar...

IMG_20190619_120659

LECTURES RECOMANADES D'ESTIU

Imprimeix

Lectures recomanades d’estiu:

El departament d'humanitats us recomana un seguit de lectures per a l'estiu. Si cliqueu el següent enllaç veureu una llista de lectures en català, castellà i anglès classificades per etapes: per a 1r - 2n, d'un costat i 3r - 4t, de l'altre.

Atentament,

Departament d'humanitats d'ESO

Resultat d'imatges de lectures d'estiu

ACTIVITAT DE COHESIÓ TEI ESO (Pavelló Sant Ildefons)

Imprimeix

Els alumnes de 1r i 3r del programa TEI hem participat de la jornada de cohesió al Pavelló de Sant Ildefons. Aquest any, la jornada ha coincidit amb el Dia Mundial de l'Activitat Física que és el 6 d'abril.

El lema d'aquest any és "Activa la vida, millora la vida"

Nosaltres hem estat més de dues hores en moviment, superant tot tipus de reptes cooperatius barrejant alumnes dels dos cursos. Així que, segur que hem millorat la vida.

BASES DEL CONCURS DELS JOCS FLORALS 2019 (ESO)

Imprimeix

BASES CONCURS JOCS FLORALS 2019

VISITA A LA SAGRADA FAMÍLIA (3ESO)

Imprimeix

VISITA A LA PEDRERA (3ESO)

Imprimeix

Projecte Balls 3r ESO

Imprimeix
Els alumnes de 3r d'ESO han estat treballant diferents tipus de balls durant aquest trimestre. El producte final ha estat presentar una coreografia de ball de saló i una de ball urbà als alumnes de 2n i 5è de primària. A més han hagut de crear un vídeo de presentació dels dos balls.
Us mostrem els millors de les dues classes.

Més articles...

  1. ACROSPORT 2019