Imprimeix

Un any ms els alumnes de 2n d'ESO mostren les seves presentacions d'acrosport als alumnes de 1r i 6 de Primria. En la segona part fem figures plegats, els grans, els mitjans i els petits. L'ambient que es crea s molt xulo. Les fotos ho demostren.

VISITEM EL MNACTEC (3ESO)

Imprimeix

Els alumnes de 3r d'ESO han visitat el Museu de la cincia i la tcnica de Catalunya a Terrassa (MNACTEC) per treballar el tema de la qumica i l'energia.

FIRA DE NADAL DE 4t D'ESO

Imprimeix

Bon dia famlies, els alumnes de 4t de lESO celebraran una Fira de Nadal el Dijous 19 a partir de les 17:00h de la tarda.Hem organitzat un total de 8 activitats:

-ESCAPE ROOM: activitat daventura, fsica i mental, que consistir en tancar els jugadors dins duna habitaci. A dins daquesta habitaci, els jugadors hauran de resoldre enigmes i trobar pistes per escapar.

-JOCS ESPORTIUS I DE PUNTERIA: consisteix en realitzar un conjunt dactivitats esportives (bsquet, futbol, joc de cordes, anelles).

- BINGO: vine al bingo i guanya molts premis!

-TMBOLA: es faran sortejos de productes, joguines, llibres, etc; per al pblic infantil. Es realitza a partir de la venda de bitllets amb nmeros registrats en una llista amb els premis adjudicats que es sortegen entre diverses persones a latzar.

- PINTACARES: pintar de diverses formes i animals les cares de les nenes i nens.

- MANUALITATS: diverses manualitats nadalenques.

- PESCA-ENVASOS: pesca denvasos en un barril. Quants podrs agafar?

- BAR: aquest espai us ajudar a reposar forces. Hi hauran begudes energtiques, brioixeria, sucs i molt ms!

- PARE NOEL: En aquest espai us podreu fer una foto amb el gran Pare Noel. Podrs parlar amb ell i donar-li la teva carta de Nadal.

ESPEREM QUE VINGUEU TOTS A LA FIRA I QUE US HO PASSEU MOLT B!!!

SPIRIBOL (activitat TEI entre 1r i 3r d'ESO)

Imprimeix
Els alumnes de 1r i 3r d'ESO ens hem trobat per jugar a Spiribol. El Chus, el formador, ens ha explicat que sun esport solidari i amb la sessi d'avui hem collaborat amb nois i noies amb risc d'exclusi.
Sembla mentida el joc que pot donar una pilota lligada a un pal a travs d'una corda...
Hem jugat, ens hem mogut i hem aprs.
Al final, whau!!!

BERENARS PRO-VIATGE 4T D'ESO

Imprimeix

Sortida de tutoria a Viladrau (2n d'ESO)

Imprimeix

Els alumnes de 2n d'ESO com s habitual fem la sortida de tutoria a Viladrau.Noms arribar, desprs d'alguna marejada a l'autocar, vam fer unaGimcanapel poble, que alguns recordemde quan hi vrem anar de colniesa 4t de primria.El dinar el vam fer en mig del bosc, al costat de la font de l'Oreneta. La participaci al concurs de la carmanyola ms saludable amb productes de tardor va ser molt alta. Hi havia un munt de tuppers amb tot tipus d'pats. La guanyadora va ser la Martina amb una truita de boletsi carbass a la planxa. Cal felicitar a tots els participants per la implicaci i l'esfor. L'objectiu del concurs s promoure una alimentaci ms saludable i ser creatius en els pats que portem a les sortides.

Desprs de dinar i investigar una mica el bosc ms proper, vem fer tot un seguit de reptes cooperatius, en els que la comunicacii la capacitat de dileg eren fonamentals per assolir l'objectiu.
En definitiva una bona jornada plena d'experincies i bons moments en un entorn natural de tardor fantstic.

PROJECTE COTXE (TECNO 3r d'ESO)

Imprimeix

Els alumnes de 3r d'ESO han gaudit molt i jo amb ells veient-los treballar en la construcci del seu cotxe. Hem passat per les diferents etapes del projecte, aprenent el vocabulari propi dels circuits: regleta, fastons, pins o pius, cable multifilar, pinces d'electrnica, control de gir d'un motor de corrent continu, etc... Han compartit, s'han ajudat i s'ho han passat b al taller. I aix s el millor de la Tecnologia, experimentar, provar, equivocar-se i tornar-ho a provar...

IMG_20190619_120659

LECTURES RECOMANADES D'ESTIU

Imprimeix

Lectures recomanades destiu:

El departament d'humanitats us recomana un seguit de lectures per a l'estiu. Si cliqueu el segent enlla veureu una llista de lectures en catal, castell i angls classificades per etapes: per a 1r - 2n, d'un costat i 3r - 4t, de l'altre.

Atentament,

Departament d'humanitats d'ESO

Resultat d'imatges de lectures d'estiu