ACROBÀCIES DE 2N D'ESO

Imprimeix

Un any més els alumnes de 2n d'ESO mostren les seves presentacions d'acrosport als alumnes de 1r i 6è de Primària. En la segona part fem figures plegats, els grans, els mitjans i els petits. L'ambient que es crea és molt xulo. Les fotos ho demostren.

VISITEM EL MNACTEC (3ESO)

Imprimeix

Els alumnes de 3r d'ESO han visitat el Museu de la ciència i la tècnica de Catalunya a Terrassa (MNACTEC) per treballar el tema de la química i l'energia.

FIRA DE NADAL DE 4t D'ESO

Imprimeix

Bon dia famílies, els alumnes de 4t de l´ESO celebraran una Fira de Nadal el Dijous 19 a partir de les 17:00h de la tarda. Hem organitzat un total de 8 activitats:

ESCAPE ROOM: activitat d´aventura, física i mental, que consistirà en tancar els jugadors dins d´una habitació. A dins d´aquesta habitació, els jugadors hauran de resoldre enigmes i trobar pistes per escapar.

JOCS ESPORTIUS I DE PUNTERIA: consisteix en realitzar un conjunt d´activitats esportives (bàsquet, futbol, joc de cordes, anelles).

- BINGO: vine al bingo i guanya molts premis!

TÓMBOLA: es faran sortejos de productes, joguines, llibres, etc;  per al públic infantil. Es realitza a partir de la venda de bitllets amb números registrats en una llista amb els premis adjudicats que es sortegen entre diverses persones a l’atzar.

- PINTACARES: pintar de diverses formes i animals les cares de les nenes i nens.

- MANUALITATS: diverses manualitats nadalenques.

- PESCA-ENVASOS: pesca d’envasos en un barril. Quants podràs agafar?

- BAR: aquest espai us ajudarà a reposar forces. Hi hauran begudes energètiques, brioixeria, sucs i molt més!

- PARE NOEL: En aquest espai us podreu fer una foto amb el gran Pare Noel. Podràs parlar amb ell i donar-li la teva carta de Nadal.

 

ESPEREM QUE VINGUEU TOTS A LA FIRA I QUE US HO PASSEU MOLT BÉ!!!

SPIRIBOL (activitat TEI entre 1r i 3r d'ESO)

Imprimeix
Els alumnes de 1r i 3r d'ESO ens hem trobat per jugar a Spiribol. El Chus, el formador, ens ha explicat que és un esport solidari i amb la sessió d'avui hem col·laborat amb nois i noies amb risc d'exclusió. 
Sembla mentida el joc que pot donar una pilota lligada a un pal a través d'una corda...
Hem jugat, ens hem mogut i hem après. 
Al final, whau!!!

BERENARS PRO-VIATGE 4T D'ESO

Imprimeix

Sortida de tutoria a Viladrau (2n d'ESO)

Imprimeix

Els alumnes de 2n d'ESO com és habitual fem la sortida de tutoria a Viladrau. Només arribar, després d'alguna marejada a l'autocar, vam fer una Gimcana pel poble, que alguns recordem de quan hi vàrem anar de colònies a 4t de primària. El dinar el vam fer en mig del bosc, al costat de la font de l'Oreneta. La participació al concurs de la carmanyola més saludable amb productes de tardor va ser molt alta. Hi havia un munt de tuppers amb tot tipus d'àpats. La guanyadora va ser la Martina amb una truita de bolets i carbassó a la planxa. Cal felicitar a tots els participants per la implicació i l'esforç. L'objectiu del concurs és promoure una alimentació més saludable i ser creatius en els àpats que portem a les sortides.

Després de dinar i investigar una mica el bosc més proper, vem fer tot un seguit de reptes cooperatius, en els que la comunicació i la capacitat de diàleg eren fonamentals per assolir l'objectiu.
 
En definitiva una bona jornada plena d'experiències i bons moments en un entorn natural de tardor fantàstic. 

PROJECTE COTXE (TECNO 3r d'ESO)

Imprimeix

Els alumnes de 3r d'ESO han gaudit molt i jo amb ells veient-los treballar en la construcció del seu cotxe.  Hem passat per les diferents etapes del projecte, aprenent el vocabulari propi dels circuits: regleta, fastons, pins o pius, cable multifilar, pinces d'electrònica, control de gir d'un  motor de corrent continu, etc... Han compartit, s'han ajudat i s'ho han passat bé al taller. I això és el millor de la Tecnologia, experimentar, provar, equivocar-se i tornar-ho a provar...

IMG_20190619_120659

LECTURES RECOMANADES D'ESTIU

Imprimeix

Lectures recomanades d’estiu:

El departament d'humanitats us recomana un seguit de lectures per a l'estiu. Si cliqueu el següent enllaç veureu una llista de lectures en català, castellà i anglès classificades per etapes: per a 1r - 2n, d'un costat i 3r - 4t, de l'altre.

Atentament,

Departament d'humanitats d'ESO

Resultat d'imatges de lectures d'estiu