CURSA D’ORIENTACIÓ A CAN MERCADER

Imprimeix

El dimecres 28 de gener els alumnes de 5è van participar a les curses d’orientació que va organitzar l’Ajuntament de Cornellà dins del Departament d’Esports i el Club d’Orientació de San Cugat Senglaro. El principal objectiu d’aquest club es potenciar l’esport escolar de l’orientació i introduir als joves en aquest esport integral i formatiu promovent l’amor per la natura.

Van participar 11 escoles de Cornellà i en un horari de 10 a 12 van començar a fer els diferents circuits que dintre del parc els hi van preparar. Anaven en grup de 3 alumnes, i acompanyats del mapa corresponent havien de fer un total de 5 circuits amb 7/8 punts a cada circuit.

Als alumnes els hi va agradar molt tot el sistema magnètic de reconeixement dels punts de cada circuit amb unes targetes electròniques que portava cada grup amb el seu numero d’equip i el posterior resultat del temps que hi havien trigat a fer cada cursa en una pantalla.

Van gaudir molt i van aprendre a orientar-se dins del parc agafant com a referents diferents elements del propi parc; edificis, llac, camins... a més tot i sent una cursa no van dubtar en ajudar-se uns als altres, de les mateixes escoles o d’altres, el que va crear molt bon ambient entre tots.

Va ser un matí molt divertit i mogut, una bona activitat d’Educació Física a la natura!!!