Jornada Sensibilitazió Esport Adaptat (5è Primària)

Imprimeix

Els alumnes de 5è hem tingut l'oportunitat de conèixer i experimentar alguns esports adaptats de la mà del Departament d'Esports de l'Ajuntament i l'escola AFA d'iniciació a l'Activitat Física Adaptada.

Poder practicar aquests esports ens ha fet descobrir i valorar el mèrit que tenen aquests esportistes. Són poc mediàtics, però tenen molt a mostrar-nos.
A més hem sabut que un exalumne de l'escola és el capità de l'equip de bâsquet en cadira de rodes del Barça.

JORNADA MULTIESPORTIVA (6è primària)

Imprimeix

Els i les alumnes de 6è hem participat a la trobada d'escoles de Cornellà, dins la jornada Multiesportiva que organitzen l'equip de mestres d'EF amb la col·laboració del Departament d'esports de l'Ajuntament.

L'objectiu principal és promoure la convivència entre els nois i noies de la ciutat amb una eina tant poderosa com és l'activitat física i l'esport.

CREACIÓ D'UN JOC (C.Superior a E.Física)

Imprimeix

Els alumnes de Cicle Superior, durant aquest trimestre a EF, hem fet un projecte per crear un  joc. 

Organtizats en petits grups i després de pensar i modificar moltes normes hem inventat un munt de jocs amb noms tant divertits i originals com: "Catch de match", "Rackpitch", "Qüdichball", "Pasbol", "Mata i contrueix", "The gold is lost" i "Apocalipsy".
Tots ells han passat a formar part de la cartera de jocs del SAMC.

Projectes 4t Primària

Imprimeix

Bon dia famílies! 

Els Científics i les Científiques i els Tècnics i les Tècniques de Medi Ambient us deixen un petit tastet del seu projecte.  Han fet una feina extraordinària!

Felicitats a tots i totes! Embarassed

Projecte 3r B. Entrevista a la Rebeca

Imprimeix

Els nens i les nenes de la classe de 3rB estem fent el projecte dels periodistes i hem fet una entrevista a la nostra secretària Rebeca!Taller de ciències 2n '19

Imprimeix

Els nens i nenes de 2n de primària hem gaudit del taller de ciència divertida. Hem fet diversos experiments i hem descobert com de diferents i inesperades poden ser les reaccions i les barreges. Aquí us deixem un petit tastet.

 

 

 

Setmana de la ciència '18

Imprimeix

La setmana passada vam celebrar a l'escola la setmana de la ciència. Experiments, observació, hipòtesis...

Us deixem les imatges dels diferents experiments i activitas que van dur a terme tots el grups de l'escola.

 

INFANTILPRIMÀRIAESO

Activitats al menjador Octubre '18

Imprimeix

Us deixem algunes fotos de les activitats que han fet els nens i les nenes a l'hora del pati del menjador.

Manualitats, pintura, reciclatge, jocs del mon, contes,  decoració, competicions esportives, música al pati, jocs de taula...