Imprimeix

Els alumnes de 5 hem tingut l'oportunitat de conixer i experimentar alguns esports adaptats de la m del Departament d'Esports de l'Ajuntament i l'escola AFA d'iniciaci a l'Activitat Fsica Adaptada.

Poder practicar aquests esports ens ha fet descobrir i valorar el mritque tenen aquests esportistes. Sn poc meditics, per tenen molt a mostrar-nos.
A ms hem sabut que un exalumne de l'escola s el capit de l'equip de bsquet en cadira de rodes del Bara.

Imprimeix

Els i les alumnes de 6 hem participat a la trobada d'escoles de Cornell, dins la jornada Multiesportiva que organitzen l'equip de mestres d'EF amb la collaboraci del Departament d'esports de l'Ajuntament.

L'objectiu principal s promoure la convivncia entre els nois i noies de la ciutat amb una eina tant poderosa com s l'activitat fsica i l'esport.

Imprimeix

Els alumnes de Cicle Superior, durant aquest trimestre a EF, hem fet un projecte per crear un joc.

Organtizats en petits grups i desprs de pensar i modificar moltes normes hem inventat un munt de jocs amb noms tant divertits i originals com: "Catch de match", "Rackpitch", "Qdichball", "Pasbol", "Mata i contrueix", "The gold is lost" i "Apocalipsy".
Tots ells han passat a formar part de la cartera de jocs del SAMC.

Imprimeix

Bon dia famlies!

Els Cientfics i les Cientfiques i els Tcnics i les Tcniques de Medi Ambient us deixen un petit tastet del seu projecte. Han fet una feina extraordinria!

Felicitats a tots i totes!Embarassed

Projecte 3r B. Entrevista a la Rebeca

Imprimeix

Els nens i les nenes de la classe de 3rB estem fent el projecte dels periodistes i hem fet una entrevista a la nostra secretria Rebeca!Imprimeix

Els nens i nenes de 2n de primria hem gaudit del taller de cincia divertida. Hem fet diversos experiments i hem descobert com de diferents i inesperades poden ser les reaccions i les barreges. Aqu us deixem un petit tastet.

Imprimeix

La setmana passada vam celebrar a l'escola la setmana de la cincia. Experiments, observaci, hiptesis...

Us deixem les imatges dels diferents experiments i activitas que van dur a terme tots el grups de l'escola.

INFANTILPRIMRIAESO

Activitats al menjador Octubre '18

Imprimeix

Us deixem algunes fotos de les activitats que han fet els nens i les nenes a l'hora del pati del menjador.

Manualitats, pintura, reciclatge, jocs del mon, contes, decoraci, competicions esportives, msica al pati, jocs de taula...