AGERMANATS QUART B AMB P-5B

Imprimeix

Els nens i nenes de quart B aquest anys s'agermanen amb els nens i nenes de P-5B. Amb l'arribada de l'Advent ens hem intercanviat les corones d'advent que hem fet a les classes.

ALS NENS DE P4 ENS VISITA UNA MARE VETERINARIA

Imprimeix

Als alumnes de p4 ens visita una mare veterinaria. Amb ella aprenem com cuidar i tractar als animals.

Ambients a Ed. Infantil

Imprimeix

Els ambients sn espais educatius on el protagonista s linfant i lentorn. A lescola fem agrupacions de 10 nens I nenes deducaci infantil de diferents edats ( 3,4 i5 anys), organitzats en sessions duna hora I mitja dues tardes a la setmana. Els ambients proporcionen un espai diferents de laula de cada dia, unes agrupacions de companys de diferents edats I de grup-classe, un ambient relaxat. Permet conixer de forma individual a cada nen I veure com construeix el pensament.
Sofereixen diferents espais amb materials no estructurats per respondre a la necessitat que tenen els infants dexplorar de descobrir per ells mateixos.
Els nens observen com es comporten els materials I objectes en lespai quan els manipulen I els relacionen.
Es basa en que ladult no dirigeix lactivitat si no que proposa I observa que li suggereixi a cada alumne.
Sn situacions on linfant es troba davant de les seves possibilitats s una ocasi per desenvolupar la seva autonomia, la seva iniciativa, la seva creativitat, la possibilitat de crear amb altres nens de diferents edats I relacionar-se entre ells.
Les diferents propostes daquest trimestre van de les matemtiques a la fsica. La base s la creativitat I el treball creatiu no dirigit. Tots els nens I nenes deducaci Infantil passen pels diferents ambients durant el trimestre. Les activitats canvien cada trimestre.
En la tria de material es te en compte la diversitat de materials i dobjectes per fomentar el desenvolupament sensorial, les relacions lgiques, matemtiques, simbliques, esttiques,

Imprimeix

Aquest any el cicle dEducaci Infantil ha comenat una nova experincia de treball: els AMBIENTS DAPRENENTATGE.

Lobjectiu daquesta organitzaci educativa s que el nen passi a ser protagonista i constructor del seu propi aprenentatge i creixement personal, mitjanant la participaci activa, creativa i lliure.

Hi ha sis ambients daprenentatge: el joc simblic, creaci artstica, matemtic, construccions, biblioteca i sensorial.

ANEM A LA CAPELLA

Imprimeix

Els nens i nenes de P-5 hem anat a la capella. La Mimi ens ha explicat la vida del pare Claret i ens ha ensenyat un llibre que tenia uns dibuixos molt bonics. Tamb ens ha donat el nen Jess amb conte del Nadal que ens portarem a casa.

Les tutores de P-5

ANEM A LA CAPELLA

Imprimeix

Els nens i nenes de P-5B hem anat a la Capella. Hem porta un nen Jess pintat i hem cantat nadales. La Mimi ens ha explica una histria molt maca!!

ANEM A LA CAPELLA P-4

Imprimeix

Els nens i nenes de P-4 hem anat a la capella. La Mimi ens ha explicat la vida del pare Claret i ens ha ensenyat un llibre que tenia uns dibuixos molt bonics. A la classe hem vist el mateix conte a la PDI i hem fet un cor que hem portat a la capella!

ANEM A LA CAPELLA P-4 Nadal

Imprimeix

Els nens i nenes de P-4 hem anat a la capella i hem portat d'ofrena una espelma feta a la classe. La Patricia ens ha estat explicant sobre el naixement de Jess. Hem pregat i ens ha agradat molt!!

Més articles...

  1. Anem a la Capella P4