AGERMANATS QUART B AMB P-5B

Imprimeix

Els nens i nenes de quart B aquest anys s'agermanen amb els nens i nenes de P-5B. Amb l'arribada de l'Advent ens hem intercanviat les corones d'advent que hem fet a les classes.

ALS NENS DE P4 ENS VISITA UNA MARE VETERINARIA

Imprimeix

Als alumnes de p4 ens visita una mare veterinaria. Amb ella aprenem com cuidar i tractar als animals.

 

Ambients a Ed. Infantil

Imprimeix

 Els ambients són espais educatius on el protagonista és l’infant i l’entorn. A l’escola fem agrupacions de 10 nens I nenes d’educació infantil  de diferents edats ( 3,4 i5 anys), organitzats en sessions d’una hora I mitja dues tardes a la setmana. Els ambients proporcionen un espai diferents de l’aula de cada dia, unes agrupacions de companys de diferents edats I de grup-classe, un ambient relaxat. Permet conèixer de forma individual a cada nen I veure com construeix el pensament.
S’ofereixen diferents espais amb materials no estructurats per respondre a la necessitat que tenen els infants d’explorar de descobrir per ells mateixos.
Els nens observen com es comporten els materials I objectes en l’espai  quan els manipulen I els relacionen.
Es basa en que l’adult no dirigeix l’activitat si no que proposa I observa que li suggereixi a cada alumne.
Són situacions on l’infant es troba davant de les seves possibilitats és una ocasió per desenvolupar la seva autonomia, la seva iniciativa, la seva creativitat, la possibilitat de crear amb altres nens de diferents edats I relacionar-se entre ells.
Les diferents propostes d’aquest trimestre van de les matemàtiques a la física. La base és la creativitat I el treball creatiu no dirigit. Tots els nens I nenes d’educació Infantil passen pels diferents ambients durant el trimestre. Les activitats canvien cada trimestre.
En la tria de material es te en compte la diversitat de materials i d’objectes per fomentar el desenvolupament sensorial, les relacions lògiques, matemàtiques, simbòliques, estètiques,…  

 

AMBIENTS A L'EDUCACIÓ INFANTIL

Imprimeix

Aquest any el cicle d´Educació Infantil ha començat una nova experiència de treball: els AMBIENTS D´APRENENTATGE.

L´objectiu d´aquesta organització educativa és que el nen passi a ser protagonista i constructor del seu propi aprenentatge i creixement personal, mitjançant la participació activa, creativa i lliure.

Hi ha sis ambients d´aprenentatge: el joc simbòlic, creació artística, matemàtic, construccions, biblioteca i sensorial.

ANEM A LA CAPELLA

Imprimeix

Els nens i nenes de P-5 hem anat a la capella. La Mimi ens ha explicat la vida del pare Claret i ens ha ensenyat un llibre que tenia uns dibuixos molt bonics. També ens ha donat el nen Jesús amb conte del Nadal que ens portarem a casa.

 

Les tutores de P-5

ANEM A LA CAPELLA

Imprimeix

Els nens i nenes de P-5B hem anat a la Capella. Hem porta un nen Jesús pintat i hem cantat nadales. La Mimi ens ha explica una història molt maca!!

ANEM A LA CAPELLA P-4

Imprimeix

Els nens i nenes de P-4 hem anat a la capella. La Mimi ens ha explicat la vida del pare Claret i ens ha ensenyat un llibre que tenia uns dibuixos molt bonics. A la classe hem vist el mateix conte a la PDI i hem fet un cor que hem portat a la capella!

 

ANEM A LA CAPELLA P-4 Nadal

Imprimeix

Els nens i nenes de P-4 hem anat a la capella i hem portat d'ofrena una espelma feta a la classe. La Patricia ens ha estat explicant sobre el naixement de Jesús. Hem pregat i ens ha agradat molt!!

Més articles...

  1. Anem a la Capella P4