Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

L'escola continua a casa

 

El Govern ha decidit prendre noves mesures d'urgència per contenir l'expansió del Covid-19 tancant preventivament totes les llars d'infants, escoles i universitats amb l'objectiu d'evitar la seva propagació. El tancament d'escoles és efectiu des del divendres 13 de març.

 

En aquests moments d'incertesa, davant esdeveniments amb els que mai ens havíem trobat, és el moment d'estar units, apel·lant a la responsabilitat social, comunitària i individual de cadascú de nosaltres per a que l'esforç de tots i totes doni el seu fruit i puguem tornar a la normalitat el més aviat possible.

La nostra escola continuarà oferint activitatsuport i acompanyament adequat a cadascuna de les etapes educatives, utilitzant aquesta pàgina web, l'aplicació Alexia, les plataformes habituals pels alumnes d'educació secundària i els diferents blogs per a cadascun dels nivells de la nostra escola. Podeu accedir als blogs des d'el menú superior.

Us mantindrem informats de les novetats que es vagin donant.

Una abraçada, cuideu-vos.

  • Facebook: claretcornella.samc
  • Flickr: claretcornella
  • Twitter: Claret_Cornella
  • YouTube: ClaretCornella

CONTACTE

contacte

Alexia

LEMA DEL CURS

LEMA