Extraescolars 23-24

 

50718397317 49073a396e h

 

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar el quadre d’activitats extraescolars de cara al curs 2023-24. Tota la informació és provisional a l’espera de saber el nombre total d’inscrits, aspecte

que determinarà la confirmació de l’activitat. El Col.legi es reserva el dret d’anul·lar o modificar aquelles activitats en les que el nombre d’inscrits no arribin al mínim establert.

Per realitzar l’activitat de piano tenen preferència els alumnes que continuen l’activitat del curs anterior.

Les inscripcions es realitzaran a partir del 12 de setembre i el primer pagament el rebreu al novembre (es cobrarà a mes vençut la part proporcional de setembre i octubre).

El cost de l’equipació de bàsquet i futbol-sala és aproximadament de 25€. Només l’han de comprar els nens i nenes que no la tenen del curs anterior.

 

El formulari d'inscripció ja està tancat. Per a qualsevol alta, baixa, canvi o consulta, adreçeu-vos via e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Quadre Extraescolars

  • El formulari d'inscripció ja està tancat. Per a qualsevol alta, baixa, canvi o consulta, adreçeu-vos via e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.