Dóna el teu mòbil

 

50718397317 49073a396e h

 

 

Benvolgudes famílies:

Som alumnes de 4t d’ESO A i estem fent un treball de recerca sobre les malalties rares. Estem col·laborant amb l'Associació De Neu. La seva finalitat és promoure i incentivar la recerca de les Malalties dels Neurotransmissors, unes malalties molt rares que poden provocar greus problemes trastorns físics, cognitius i del comportament.

Col·laborar amb ells és molt fàcil, ja que podem fer-ho donant alguna cosa que nosaltres ja no necessitem. Us demanem a tots que ens ajudeu i que porteu al col·legi tots aquells mòbils que teniu per casa guardats en calaixos i que ja no utilitzeu. Serveix qualsevol telèfon mòbil, ja sigui nou, antic, que funcioni o que no, que estigui mullat o sigui prehistòric.

Això sí, només mòbils, si us plau, no porteu ni carregadors ni cables. Podeu dipositar-los en les caixes de les entrades del col·legi. Si doneu els vostres vells mòbils esteu ajudant a les persones afectades per una de les malalties dels neurotransmissors, però també esteu ajudant al medi ambient fent un reciclatge responsable, o donant una nova vida als vostres vells mòbils. En aquestes malalties falla la connexió entre les neurones.

Ens ajudeu a ajudar-los?. El teu mòbil ens connecta, el teu mòbil és la seva esperança.

Una salutació.

Alumnes de 4t d'ESO.