L'Edat Mitjana

 

50718397317 49073a396e h

 

A finals del segon trimestre els alumnes de segon d'ESO vam fer un projecte amb duració d'una setmana sobre l'edat mitjana. El nostre producte final havia de ser un documental que expliques com vivien els diferents estaments d'aquella època.
En primer lloc, vam dividir els diferents estaments en diversos grups: Vida al Castell, Els cavallers, els mercaders, la vida als monestirs, els constructors de catedrals, la vida dels camperols, els burgesos i els artesans romànics. I a partir d'aquí vam investigar i crear.
Teníem la llibertat d'escollir com compartir la nostra recerca a la resta de la classe i cada grup va pensar de quina manera creativa ho podia explicar. Uns vam fer un vídeo utilitzant imatges, d'altres fent dibuixos, o fent d'actors, d'altres només van utilitzar eines digitals i fins i tot emprant l'àmbit plàstic per a fer-ho més visual.

Finalment, vam escollir els vídeos que més ens van agradar, i ara, ens agradaria que no només l'alumnat de segon d'ESO gaudís del nostre treball, sinó que també volem compartir-ho amb tots vosaltres!