Sortida de segon al cim de les àligues

Imprimeix

Aquest dimecres les classes de segon de primària van visitar el cim de les àligues.

Us deixem un vídeo y fotos del bon dia que vam passar:

 

 

Sortida Montserrat - 3r Primària

Imprimeix

Colònies de 6è

Imprimeix

Els alumnes de 6è hem gaudit de tres dies a la natura, en aquest cas, al costat del mar. Hem fet un munt d'activitats nàutiques i hem viscut moltes experiències i emocions. Aquestes colònies no les oblidarem mai i potser en algún de nosaltres li han fet descobrir habilitats que desconeixia...

Colònies 2n Primària

Imprimeix

 

 

Dimecres 9 de maig era un dia molt especial per a 2n... marxàvem de colònies!! Cool

Eren les 9 del matí quan vam sortir de l’escola amb les maletes carregades d’energia i il·lusió, vam pujar a l’autocar i vam arrencar cap a Viladrau. Entre cançons i pel·lícules vam arribar a la que seria la nostra casa durant els popers 3 dies...

... 

Llegiu-ne més: Colònies 2n Primària

PREMI PILARIN BAYÉS 2018

Imprimeix

PREMI PILARIN BAYÉS 2018: ESTEM D´ENHORABONA !

 Poc esperaven els alumnes de 4t. A que el conte que presentaven el passat mes de febrer al Concurs de la Pilarín Bayés sota el tema “Idees per canviar el món” seria un dels contes premiats entre els més de 1.000 presentats per escoles de tota Catalunya.

 El conte, Fem un clic ! , reflexiona sobre la necessitat de recuperar la comunicació entre les persones, l´amabilitat, els jocs de taula o fer “l’indi en familia” desconectant-nos dels aparells tecnològics que ens envolten. Fer-ho a partir d´un diàleg entre uns gossos que es faran bons amics, és el punt original del conte. Us convidem a llegir-lo !

 El dijous 7 de juny ha estat el lliurament dels contes premiats en un acte celebrat a l´Auditori de Cornellà, amb tallers, actuació musical i la felicitat de veure els nostres alumnes dalt de l´escenari recollint el premi de mans de la Pilarín Bayés i de la resta del jurat del concurs.

 Moltes felicitats a tot el cicle !

 

FEM UN CLIC !!! PER VEURE EL CONTE

 

PREMI PILARIN BAYÉS 2018

Colònies "El Xaloc" 4t Primària 2018

Imprimeix

Benvinguda famílies CI 17 18

Imprimeix

Benvinguda famílies CM 17 18

Imprimeix