AGERMANATS QUART B AMB P-5B

Imprimeix

Els nens i nenes de quart B aquest anys s'agermanen amb els nens i nenes de P-5B. Amb l'arribada de l'Advent ens hem intercanviat les corones d'advent que hem fet a les classes.

ALS NENS DE P4 ENS VISITA UNA MARE VETERINARIA

Imprimeix

Als alumnes de p4 ens visita una mare veterinaria. Amb ella aprenem com cuidar i tractar als animals.

 

AMBIENTS A L'EDUCACIÓ INFANTIL

Imprimeix

Aquest any el cicle d´Educació Infantil ha començat una nova experiència de treball: els AMBIENTS D´APRENENTATGE.

L´objectiu d´aquesta organització educativa és que el nen passi a ser protagonista i constructor del seu propi aprenentatge i creixement personal, mitjançant la participació activa, creativa i lliure.

Hi ha sis ambients d´aprenentatge: el joc simbòlic, creació artística, matemàtic, construccions, biblioteca i sensorial.

ANEM A LA CAPELLA

Imprimeix

Els nens i nenes de P-5 hem anat a la capella. La Mimi ens ha explicat la vida del pare Claret i ens ha ensenyat un llibre que tenia uns dibuixos molt bonics. També ens ha donat el nen Jesús amb conte del Nadal que ens portarem a casa.

 

Les tutores de P-5

ANEM A LA CAPELLA

Imprimeix

Els nens i nenes de P-5B hem anat a la Capella. Hem porta un nen Jesús pintat i hem cantat nadales. La Mimi ens ha explica una història molt maca!!

ANEM A LA CAPELLA P-4

Imprimeix

Els nens i nenes de P-4 hem anat a la capella. La Mimi ens ha explicat la vida del pare Claret i ens ha ensenyat un llibre que tenia uns dibuixos molt bonics. A la classe hem vist el mateix conte a la PDI i hem fet un cor que hem portat a la capella!

 

ANEM A LA CAPELLA P-4 Nadal

Imprimeix

Els nens i nenes de P-4 hem anat a la capella i hem portat d'ofrena una espelma feta a la classe. La Patricia ens ha estat explicant sobre el naixement de Jesús. Hem pregat i ens ha agradat molt!!

Anem a la Capella P4

Imprimeix

Aquesta setmana hem anat a la capella els nens i nenes de P-4 i hem portat un cor molt bonic. A la classe hem treballat el perdó i la Mimi ens ha explicat a la capella una historia molt maca "L'ovella perduda". Hem parlat una mica sobre el perdó i ens hem fet una forta abraçada!!


</

Més articles...

  1. Anem al teatre